Friday, 4 September 2009

Perubahan...

Mmmmm.... angin telah pun lama bertiup kencang mengatakan akan berlaku perubahan organisasi. Tiada siapa berani mengiakannya... Tuan badan yang nak datangpun semakin kerap bertanya untuk kepastian... alahai.. dah tak sabor sangat nak datang ye.

This morning, the speech given by no. 1, sounded like a farewell speech je. Pun dah tak sabor-sabor nak keluor ke? Wow ! happy kemain nampak, ketawa ke sana dan ketawa ke sini hari ni. Hari terakhir ??

Oh! Yang nak datang ni Iron Lady Kuale. Fuuyoo... bagaimana anak-anak lelaki sekalian? Akan mencabar, tercabarkah kamu sekalian ? Kali ini mendapat seorang bonda dan tidak ayahanda seperti selalunya. keh,keh,keh,keh

Sudah terdengar sok,sek,sok,sek ....... pros dan cons... Mmmmmm.....

Tunggu dan lihat ye.. kawan-kawan.

6 comments:

imanshah said...

Owh nak dapat pengetua baru..kat kuala sapa iron lady tu..pengetua RPK ke??dah 54 tu

ummuaimi said...

Yang ini memang dah 54, pengetua cemerlang nak tunggu Jusa C pulak. Dari Manong, much-talked-about lady..

clifford said...

hah really ah?? is it true ????

ummuaimi said...

True and very true. Come nt week, you will meet her.ha,hah.

captain viking said...

i just hope shes tired of barking..

ummuaimi said...

He,he,he.. I like the phrase "barking". She's tamed now.So I heard.