Tuesday, 8 September 2009

Menanti-nanti

Ramai yang tertungu-tunggu dan ternanti-nanti hari ini untuk melihat susuk rupa bos baru. Ala bukan orang lain, kita semua dah kenal cuma nak tengok je. Sapa yang tak kenal Iron Lady tu? Bagaimanakah pembawaannya. Dah banyak cerita yang kita dengar.

Seronoknya, berbagai cerita dan lelucon boleh didengar. Semuanya berdasarkan pengalaman pasangan masing-masing yang bekerja dengan bos tu.

Pelajar pun sama juga , curious habis dan dah rasa tercabar nampaknya. keh,keh,keh. Apa pula gelaran yang akan diberikan kepada bos yang ini. Kalau gelaran yang sedia ada tu, biasalah semua orang dah tahu. Boys kat sini sangat creative macam-macam gelaran mereka pernah bagi. Ada Ninja Turtle, ada Mr. Potato ada Squidwood, ada Penguin dan bermacam gelaran lagi. So, yang ini apa pulak?

He,he,he tak sabar,tak sabar.....


5 comments:

imanshah said...

Salam..pengetua sebelum ni kemana ek..terkenang dia sewaktu di sekolah saya

ummuaimi said...

Oh, dia dpt balik Ipoh.Sri Ampangan katanya.Kat Star dulu baguske? sini slow je.

imanshah said...

biasa2 je..tidaklah menonjol sangat

Zamrud said...

komen terang-terang kat cni, tak riso ke dia baca?

ummuaimi said...

Imanshah: Kami dah agak sebab tak nampak ketokohan langsung. Terkejut juga.

Zamrud : Apa nak riso. Kalau dia baca at least boleh improve diri.kan,kan.