Wednesday, 15 July 2009

Mesyuarat

After a long wait, finally..... semalam kami bermesyuarat. Eh, kami ber3 hadir sebagai apa ye?

Tiada ucapan terima kasihpun. Tak habis-habis cakap fasal meletak jawatan. Adakah kami bersalah melepaskan jawatan? Bukankah kami diarahkan? ( Yang tak sabo-sabo suruh letak dulu tu siaaape? Hah lepas tu macam maraaaah pulak, apaaa ni? ) Yoo, I almost answered back ... but fortunately masih ada lagi 'sabar'.

Ohh..... berat sungguh nampaknya tugasan yang menanti cikgu dan cikgi.... Bukan senang ye nak capai target tu..... Ooooopps.... ada orang sudah silap buat laporan target..... kena betulkan....... patut le lepas tu...... ada high pitch.....

Okay,okay kita kena ambil anak angkat dari T3,5 dan 6, tetapi yang mencadangkan idea tu tak kan tak mahu ambil seorang pun? Asyik suruh aja, sendiri pun kenale juga ambil bahagian. Tak gitu?

A leader leads the way,and that's how it should be, not simply giving instuctions and leaves the matters behind. A true leader shows example . So.......



ps : Ada orang kata 'SMKSB' was mentioned because yours truly had once mentioned the name and got little pigeon sudah hantar mesej. Arooyo....

Lagi satu, what has my daughter got to do with whatever we discussed... pasai apa mentioned. marah betui.

4 comments:

Citra Alam said...

Dah hilang punca dan hala tuju agaknya . Sebab tu timbul benda tak sepatutnya .

ummuaimi said...

Kurang homework tak pun tak buat homework langsung. Tidak proffesional kan.

Zamrud said...

???? meeting JKKKS ke ni?

ummuaimi said...

Zamrud, u agak-agak meeting apa?