Friday, 3 April 2009

Sukan Tahunan ke 81


The Band Boys - Kasim Selamat lah pulak


Maskot Rumah Chulan Ninja ke hapa?

Kecemerlangan bermula di sini.... The hostelites


Ribena berry...he..he..he. maskot Rumah Sabki, itu yang pakai skirt apa ke he ?


Saya suka yang ini ..menyerlah, tetapi muka mataharinya masam... patut pun hujan lepas tu.



Antara peserta 4 x 100 m antara sekolah-sekolah

Fuyoo... Juruheboh majlis and extras kat belakang , jaga statistik and hadiah



Senyum.... siapa paling bergaya? Yours truly pun ada di situ




Antara hadiah dan piala , masih ada yang belum dapat disempurnakan lagi...




Tu rupa padang selepas hujan reda sedikit...



Kanak-kanak riang bergembira bermain air di padang... masih hujan lagi.


2 April 2009 Sukan Tahunan ke 81 Clifford School. Benar-benar hari ini dalam sejarah. Hujan dan angin kencang yang melanda di pertengahan kejohanan memaksa majlis diberhentikan serta merta. Wow!! tidak pernah berlaku sebegini... Sedih, takut, bimbang, kasihan, frust, seronok.... dan macam-macam perasaan ada.

Semuanya berjalan lancar di awal majlis, sangat nampak meriah dan pengunjung pun ramai. Infact, kita berjaya membuat kutipan untuk pemain hoki yang ditimpa musibah dalam kemalangan jalanraya tempohari dan kutipan juga memberangsangkan. Namun, ku sangka panas hingga ke akhir upacara, rupanya hujan ribut datang melanda.
Apapun Jumaat kami cuti.... minggu depan lain pula ceritanya...

2 comments:

DaNaSh said...

awat sukan lambat sangat????

tadi call our darling en. isa...29th april- 4thmarch summit usj...yahoooo mydin la kita.....meeting dgn anak buah, he proposed on 8,9 and 10th march - 3 hari beb...yahooo lagi sekali.

tapi yang sedihnya mesti clash dgn darling en. khalil pulak la....

ummuaimi said...

Wow !!! Lama tu. Pakat habis gaji march lah ye.he..he..he..

I nak give up business dengan en khalil le kalo gitu.