Monday, 6 April 2009

Saat-saat akhir.

Fuyooo...... malam ni lain macam sikit. It's all quiet out there. No sound of cars, lorries, motorcycles what so ever which normally would be filled with sounds of lori, kereta dan macam-macam lagilah. My house is just about 70 m away from the main road. Jalan is so quiet. Macam ada curfew pulak. No jokes. Mana pegi semua kereta, lori, motosikal ni semua , haaah ?

Ini mesti fasal laluan semua telah dide tour kan ke Bukit Gantang. Mesti punya. Semua pakat dengar pesanan-pesanan akhir lah katakan. Mesti menarik punya. Last hours before D Day. Tadi kat kelas malam makcik tu kata ramai orang kat Bt Gantang ( dia baru balik dari menabur bakti di sana , esok nak pergi lagi) Hebat makcik ni, jealous teman. Ye le nanti kalau ditanya Allah apa yang dia dah buat boleh le dia menjawab apa sumbangan dia.kan..kan..kan.

Takkan nak menyerah kalah. Must fight till the last breath .

Dahsyat betullah penangan dua bukit dan satu batang ni. ( My other half kata salah gender ni )

2 comments:

ME, UNVEILED said...

internet connection pun masyaallah, teruknya...so what's the resolution????

Tabkir.

ummuaimi said...

Allahuakbar!

I've seen you!

We are taking the road not taken.

Masyaallah and Subhanallah