Tuesday, 14 April 2009

Kusut

Hari ini pemantauan berlaku. Okay semuanya , rasa-rasa lah kot. Positif nampak . Begitulah harapannya. Kami makan-makan nasi dagang lepas tu....

Dapat call dari Pn M dari TI, further information on the meeting yang akan berlangsung 2 minggu lagi. Aduh! complicated sekali...kadang-kadang kita pun tak faham kenapa susah sangat kan .... Teman masih ada masalah mengenai tarikh yang 'clash' minggu depan dan takutle pulak nak buat panggilan kepada Mr K yang terkenal dengan garangnya tu untuk minta diganti ... alamak , hai ...dah ada ganti takkan nak marah kot.. apapun, teman terpaksalah pulak pasang kabel Nora . Harap-harap semuanya menjadi. Semuanya tu urusan untuk negara ....he..he..he..

Dan malam ini sudah 2 malam memonteng kelas.......mahu menyelesaikan urusan yang perlu diberesi esok. Semoga selepas ini konsisten semula. Rugi pahala jamaah.

2 comments:

ME, UNVEILED said...

so how did it go with Mr K??? ngancam tak intonasi pakcik tu???

ummuaimi said...

I did not call him, used N as cable as well as Mr Z and I'm off the hook. he..he..he.. Bahagiaa..