Friday, 30 January 2009

Cuti lagi

Sempena sambutan Jubli Perak Pemerintahan Sultan Azlan, hari Selasa 3 Februari ni di isytihar cuti buat Negeri Perak. Sambung lagi cuti. Seronok eh..Bolehlah mengintai-ngintai majlis di Bukit Chandan. At least boleh tunggu dekat depan Sekolah Klipod mesti ramai yang lalu tu..... Dah lama dah tak da benda-benda cam gini berlaku kat Kuale ni... Teringat zaman sekolah dulu.... seronok....


14 Februari nanti , Kuale sure penuh sesak ,traffic pastinya slow ; rakyat berhampiran pasti ramai datang ke pekan , untuk berada bersama dan melihat ketibaan all those dignitaries .Ramai yang datang and rasanya kami kena berbaris kot.....seronok apa.... Bukan semua tempat boleh mengalami benda-benda macam gini . Kalau kat Perak , pekan Kuala saje le.... itu yang bahagia dan seronok duduk kat bandar di Raja ni...

Yang kat luar tu kalau nak join sama, moh ke Kuale....

1 comment:

citra alam said...

Harap-harap kita dapat arahan berbaris kat depan blok A masa acara kemuncak tu . Sediakan payung ya . Kalau hujan pun kita boleh tengok juga .