Saturday, 17 September 2011

Alam Ria Pasti 2011

Baru sahaja berakhir 'Alam Ria Pasti 2011' peringkat kebangsaan yang di adakan di PAKAT. Selama 2 hari. Minggu sudah peringkat Negeri Perak.2 hari juga. Sebuk kemain depan rumah teman dengan bas , kereta dan kenderaan lain. Seronoklah pulak. Meriah sakan

Wah, nampaknya Pasti Perak banyak juga jadi johan. Antaranya membaca khutbah,berpidato dan nasyid perempuan. Tempat kedua dan ke tiga pun ada juga. Hebat-hebat anak-anak generasi pelapis ini. Tahniah,Tahniah!!

Tahniah juga kepada PAKAT yang jadi tuan rumah mengelolakan majlis dengan jayanya. Oh, Unit Amal sangat efisen sekali mengawal trafik. Hebat mereka ni.

As an outsider, tengok dari luar je,( Tak pi tengok pun sebab dah ramai )I salute those involved organising,preparing, accomodating all the participants dari seluruh negara. Cuaca yang lembab, hujan semalam yang lebat. Namun segalanya lancar. Tahniah. Nampak baik dan hebat. Tenaga kerja dan gerak kerja semua yang terlibat mantap.
Thumbs up.



1 comment:

Kunang-Kunang said...

He he tak tau nak comment apa.